Telefonische acquisitie

4 uur live training

Elk gesprek een succes!

Telefonische acquisitie is simpel. Als je weet hoe het moet. Deze training helpt je met een positieve mindset, een helder stappenplan en een effectief belscript.

Slechts €495,- inclusief online materiaal

1. Positieve mindset

2. Helder stappenplan

3. Effectief belscript

Inhoud van de training

Vraagtechnieken

Verkopen is vragen stellen. Je krijgt alleen een vervolggesprek als de klant er de waarde van inziet. We leren je een simpel model voor het achterhalen van de echte redenen waarom zij met jou zaken zouden moeten doen.

Effectief belscript

Op de vraag: "Wat moet ik dan zeggen," hebben wij een helder antwoord. We helpen je met het schrijven van je eigen script, gebaseerd op de nieuwste technieken. Daarmee maak je het gesprek leuk en kom je niet over als een telemarketeer.

Stappenplan

Om concrete resultaten te bereiken maken we gebruik van een duidelijk stappenplan, waardoor elk gesprek leidt tot een resultaat. Dit geeft je houvast en rust in je aanpak, waardoor je veel resultaatgerichter kunt werken, zonder dat je kostbare tijd verliest.

Sales mindset

We helpen je bij het begrijpen van de oorzaken van drempelvrees en uitstelgedrag en het ontwikkelen van een positieve instelling, waardoor je stem aantrekkelijker klinkt en je met meer motivatie meer contacten legt.

Speciaal voor jou!

Max. 5 deelnemers

Per training zijn er naast jou slechts vijf andere deelnemers aanwezig. Hierdoor heb je de ruimte om te ontwikkelen en je eigen spel te verbeteren en feedback van je collega's mee te nemen in de praktijk.

Live simulaties

We simuleren praktijksituaties en laten je oefenen met echte gesprekken. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen theorie leert, maar ook in staat bent om deze toe te passen in je eigen branche.

Professionele coaching

Onze trainers zijn gecertificeerde professionals uit het bedrijfsleven die zelf in jouw schoenen hebben gestaan. Ze begrijpen je emoties en kunnen je op een professionele manier helpen bij je ontwikkeling.

Slechts €450,- inclusief online materiaal!

"De cursus was gegeven met veel inzet, enthousiasme en passie! Vooral leerzaam en fijn hoe Josef zijn sales cursus geeft. Veel interactie gedurende de dag en rollenspellen waardoor je heel de dag betrokken blijft!"
Branco Looy
"Ik heb meerdere workshops over sales gevolgd, maar die van Josef springt er uit. Erg waardevol en direct resultaat!"
Tom van Rijn
"Josef is een fijne trainer. Vorige week een tweedaagse, intensieve, training gevolgd op basis van de 'Bouwstenen' van onze organisatie. Josef is een fijne trainer met gevoel voor humor."
Damian Rijkers
"Josef is een enthousiaste salestrainer! Verstaat zijn vak en neemt je in een prettige manier mee in je dagelijkse werkwijze en het spiegelen daarvan. Al ruime tijd in het salesvak, maar heel wat kennis met nieuwe inzichten tot mij mogen nemen! Top training!"
Sijrina Leenman
"De training heeft mij veel geleerd voor het werk, maar ook verassend voor mijn privéleven. Tools en oefeningen om binding te maken met mensen die je nog nooit hebt gesproken zijn onderdeel van deze training. Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost. Ik raad deze training zeker aan!"
Vandana Phagoe
"Josef is een zeer deskundige trainer met een passie voor het verbeteren van de commerciële vaardigheden van teams. Zijn onuitputtelijke bron aan kennis is een genot om van te leren en brengt je concrete en heldere vaardigheden om je Sales team te laten groeien. "Let it rain! :D"
Rogier Duin

Salesbazen B.V.

Salesbazen is een trainingsbureau en adviesbureau dat zich richt op specialistische kennis over het salesvak. Onze trainers hebben minimaal 10 jaar ervaring in het salesvak en zijn geselecteerd op coachende vaardigheden en karakter, zodat niet alleen salesvaardigheden worden overgedragen, maar ook de morele verplichting van de verkoper om eerlijk te zijn en toegevoegde waarde moet leveren aan de klant.

Onze trainers zijn gecertificeerd in Tension Based Selling methodiek dat al meer dan 30 jaar wordt onderwezen door T. Falcon Napier aan duizenden professionele verkopers.

Locatie en tijden

Datum: donderdag 14 juli 2022 en donderdag 28 juli 2022
Tijd: 13:00-17:00 uur
Kosten: €450,- inclusief online materiaal
Locatie: Veluwezoom 5 (De Ufo) te Almere (tegenover Van der Valk Hotel)

Deze training geeft je carrière een boost. Telefonische acquisitie is de basis van sales!

    Salesbazen Community

    De salesbazen community heeft een aantal eigen mediakanalen. Via deze kanalen delen wij kennis, updates en discussies met onze achterban.

    Abonneer je op deze kanalen en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op gebied van sales en salesmanagement.

    Onze kanalen:

    Winkelwagen