Blog – Full Width

Door

Customer obessed! Hoe langetermijn klantfocus heeft geleid tot een wereldwijd commercieel succes bij AWS

Onze salesbaas van vandaag is alles wat je je voorstelt bij een hedendaagse commerciele leider. Dit is wat haar collega’s en klanten over haar zeggen: toegewijd, betrouwbaar en vrijgevig en ze doet altijd een stapje extra om anderen te inspireren.

Ze geeft leiding aan een groep professonals die IT’ers moeten overtuigen om zoveel mogelijk projecten te ontwikkelen op hun platform. We hebben het over het verkopen van services op basis pay-per-use, het instanthouden van een succesvolle bedrijfscultuur en de impact van een economische recessie.

Ze begon haar carriere met een internship bij IBM, zat 13 jaar in het salesmanagement bij Microsoft en geeft nu leiding aan de commerciële organisatie voor de Nordics, Baltics en de Benelux voor AWS.

(99+) Angelina Best | LinkedIn

(99+) 𝗝𝗼𝘀𝗲𝗳 𝗦𝘁𝗲𝘃𝗲𝗻𝘀 | LinkedIn Josef: 0687608311 / josef.stevens@salesbazen.com

Adverteerders:

EasyDMARC www.easydmarc.com / FLYNQ Digital Branding www.flynq.nl / Zwager Koffie www.zwagerkoffie.nl

Door

Outdoor media: nieuwe ontwikkelingen en verkoopmogelijkheden – Walter Kraus

Onze salesbaas van vandaag zorgt ervoor dat je een reclameboodschap ziet in een flits. Bijna letterlijk, want hun buitenreclame staat in de bushokjes en drukke wegen waar jij dagelijks langs komt. Deze markt bevindt zich momenteel in een transitie van papier naar digitaal en dat vergt een nieuwe aanpak ook voor sales. We spreken met hem over consultative selling en targeting in de buitenreclame, maar ook wat de beste acquisitiemethode is voor deze tijd. Hij werkte eerder bij bedrijven als Unilever,  Boston Consulting Group, Philips, Bol.com.

Door

Reclamecampagnes verkopen voor radio, print en audio – Jacomien van Doorn

Ze werkt voor een radiostation dat ik al beluister sinds ik zelf in de buitendienst zat. Ze is eindverantwoordelijk voor de sales en uitvoering van alle digitale reclamecampagnes van BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad. We hebben het over het verkopen van een reclamecampagne, het meten van de opbrengst en de rol van de verkoper als de opbrengsten eens tegenvallen. Ze werkte onder andere bij StarJob, Exterion Media en Publicitas en is nu Manager Digital Sales bij de FD Mediagroep. Ik ben natuurlijk benieuwd hoe we het bereik van deze podcast kunnen vergroten.

(20) Jacomien van Doorn | LinkedIn

(26) 𝗝𝗼𝘀𝗲𝗳 𝗦𝘁𝗲𝘃𝗲𝗻𝘀 | LinkedIn

Sponsoren:

EasyDMARC www.easydmarc.com / FLYNQ Digital Branding www.flynq.nl / Zwager Koffie www.zwagerkoffie.nl

 

Door

Nieuwe ontwikkelingen binnen media voor marketing en sales – Ruud de Langen

Onze salesbaas van vandaag kan ons alles vertellen over filmpjes en de kracht van media voor sales. Hij begon zijn carriere 30 jaar geleden als verkoper van commercials bij Sky Radio en werkte onder andere bij mediabedrijven als Mindshare en Talpa. Omdat we als salesmensen steeds meer te maken hebben met personal branding en social media gaan we hem alles vragen over de perfecte post en waar je als verkoper op moet letten om positief in de tijdlijn van je potentiele klanten te verschijnen. 

(26) Ruud de Langen | LinkedIn

(26) 𝗝𝗼𝘀𝗲𝗳 𝗦𝘁𝗲𝘃𝗲𝗻𝘀 | LinkedIn

Sponsoren:

EasyDMARC www.easydmarc.com / FLYNQ Digital Branding www.flynq.nl / Zwager Koffie www.zwagerkoffie.nl

 

Door

Sales bij een wereldwijde distrubuteur van IT producten – Stefan Duindam

Onze salesbaas van vandaag zit al meer dan 20 jaar in het hart van Informatie Technologie op wereldschaal. Het bedrijf waarvoor hij werkt heeft meer dan 170.000 resellers als klant in 200 landen leveren zij de software voor meer dan 30 miljoen eindgebruikers. Zijn inzicht in deze markt is indrukwekkend. We hebben het over de toekomst van sales in een digitaal tijdperk, de rol van de verkoper in een hoog technologische markt en hoe je salesmensen blijft ontwikkelen binnen je bedrijf of misschien wel voor de concurrent.

De luisteraarsvraag is afkomstig van Tom Reemer.

(39) Stefan Duijndam | LinkedIn

(39) 𝗝𝗼𝘀𝗲𝗳 𝗦𝘁𝗲𝘃𝗲𝗻𝘀 | LinkedIn

(39) Tom Reemer | LinkedIn

Sponsoren:

EasyDMARC www.easydmarc.com / FLYNQ Digital Branding www.flynq.nl / Zwager Koffie www.zwagerkoffie.nl

Aanmelden voor de Whatsapp Groep ‘Salesbazen Community’ -> +31(0)687608311

 

Door

De mindset van een topsporter als verkoper – Hendrika Willemse

Onze gast van vandaag weet hoe je iemand echt kan raken. En dat bedoel ik dan letterlijk. Ze is karate kampioen en spreekt op congressen over high performance coaching en het empoweren van professionals in de IT. Ze schreef over haar visie op ondernemen en carrieremaken een boek met de doeltreffende titel Kick Ass! Ze vertelt ons alles over een positieve mindset, doorgaan als je wilt opgeven en het geheim van verkopen als topsport.

High performance coaching | Hendrika Willemse (hendrika-willemse.com)

(2) 𝗝𝗼𝘀𝗲𝗳 𝗦𝘁𝗲𝘃𝗲𝗻𝘀 | LinkedIn

Sponsoren:

EasyDMARC www.easydmarc.com / FLYNQ Digital Branding www.flynq.nl / Zwager Koffie www.zwagerkoffie.nl

 

 

    Salesbazen Community

    De salesbazen community heeft een aantal eigen mediakanalen. Via deze kanalen delen wij kennis, updates en discussies met onze achterban.

    Abonneer je op deze kanalen en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op gebied van sales en salesmanagement.

    Onze kanalen:

    Winkelwagen