Blog – Full Width

Door

Wie durft, ervaart – Erik Wegewijs

Onze gast van vandaag zou je bloed laten stollen als je wist wat hij allemaal heeft meegemaakt. Sommige mensen zouden bezwijken onder de druk en de emotionele belasting die deze man heeft meegemaakt in zijn militaire carrière. De mensen die zoiets meemaken brengen iets extra’s als het gaat om doorzettingsvermogen. Dat geldt ook voor deze gast. In het zakenleven en vooral als salesmens kom je jezelf vaak genoeg tegen en je zult zelf ook wel mensen kennen die onder de verantwoordelijkheid bezwijken of gewoon concluderen, ja, sales is niks voor mij. Maar dat zit allemaal in je hoofd. Opgeven is niet nodig. Wie durft, ervaart. Na het beluisteren van deze podcast kijk je anders naar de wereld van Special Forces en de mindset van een professional.

Onze gast: (10) Erik Wegewijs | LinkedIn

Website: www.erikwegewijs.nl

Onze presentator: (99+) Josef Stevens | LinkedIn

Redactie: josef.stevens@salesbazen.com

Onze adverteerders:

Mediabureau Druktemaker: www.druktemaker.nl

Salestraining organiseren? Bel met 0687608311

 

Door

AI voor al je salestaken – Douwe Oldenkamp

Onze salesbaas van vandaag heeft een oplossing voor salesmensen die niet van administratie houden. Misschien geldt dat wel voor ons allemaal. Hij ontwikkelde een AI tool voor crm systemen die ervoor zorgt dat je gespreksverslagen automatisch worden verwerkt, klantgegevens kunt opvragen door je vraag in te spreken en een reeks aan vervolgacties boekt in je agenda, zonder dat je je app hoeft te openen. Hij heeft zelf een indrukwekkende salescarriere en startte 20 jaar geleden zijn eigen adviesbureau voor sales en salesmanagement.

Onze gast: (9) Douwe Oldenkamp (MoreProfit) | LinkedIn

Website: Salesprof App – gratis downloaden

Onze presentator: (9) Josef Stevens | LinkedIn

Redactie: josef.stevens@salesbazen.com

Onze adverteerders:

Mediabureau Druktemaker: www.druktemaker.nl

Salestraining organiseren? Bel met 0687608311

Door

Corporate sales en multi million dollar deals – Jorg van Doornmalen

Onze salesbaas van vandaag leerde ik kennen in de vroege jaren van zijn carriere. Hij begon bij Computer Associates en bracht daarna zeven jaar bij IBM door. Daarna klom hij op tot Global Account Director bij VM-Ware. Deze man is misschien wel de beste salesmanager die ik ooit ben tegengekomen in mijn loopbaan. Hij weet als geen ander hoe je serieuze business bedrijft in organisaties. Deals waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen zijn voor hem bijna een dagelijkse realiteit. We praten vandaag over zijn reis en hoe je ‘multi-million dollar deals’ doet op consitente basis.

Onze gast: (7) Jorg van Doornmalen | LinkedIn

Onze presentator: (7) Hendrika Willemse-Vreugdenhil | LinkedIn

Whatsapp Salesbazen Community 0687608311

Redactie: josef.stevens@salesbazen.com

Onze marketing wordt verzorgd door mediabureau Druktemaker: www.druktemaker.nl

Door

Expansiestrategie voor Scale-Ups – Rogier Duin

In deze podcast hebben we het regelmatig over sales en salesmanagement, maar bijna nooit over marketing en go-to-market, terwijl dat vaak met sales gekoppeld wordt. Daarom heb ik Rogier Duin van Bonana uitgenodigd om je bij te praten over alle ins-en-outs van digitale marketing, branding, technologie voor sales, marketing en service en wij hij in de afgelopen decennia heeft geleerd over het in de markt zetten van nieuwe ideen en het opschalen van je business. We doen dat in vier afzonderlijke podcasts, dit de vierde in de serie, die gaat over de expansiefase van je bedrijf, door nieuwe markten aan te boren en je organisatie te laten groeien. Rogier werkt al meer dan 20 jaar op het snijvlak van technologie, marketing en sales en verdiende onder andere zijn sporen bij Incentro en meerdere startups. Met zijn nieuwe propositie helpt hij bedrijven om hun waarde naar de markt te brengen en uit te groeien tot een succesvolle scale up.

Onze gast: (99+) Rogier Duin | LinkedIn

Onze presentator: (99+) Josef Stevens | LinkedIn

Official website: www.bonana.com

Whatsapp Salesbazen Community 0687608311

Redactie: josef.stevens@salesbazen.com

Door

Overleven in een veranderende organisatie – Guido Ploum

Onze salesbaas van vandaag merkte dat zijn organisatie een aantal jaren geleden in een supersnelle groeisneltrein was veranderd. Dit succesvolle IT bedrijf werd binnen enkele jaren omgeturnd tot een concern dat onherkenbaar was ten opzichte van de beginjaren. Qua processen, mensen en het gigantische portfolio aan producten. We hebben het met hem over het samenvoegen van culturen, het nemen van beslissingen die morgen al weer achterhaald zijn, en het motiveren van mensen van verschillende gezindten en het focus houden op de juiste product en marktstrategie. Hij was onder andere Business Consultant bij Axians en Partner Manager bij Microsoft. Hij zit al 11 jaar bij de club en is inmiddels Commercieel Directeur Nederland bij Wortell, hier is Guido Ploum.

Onze gast: (7) Guido Ploum | LinkedIn

Website: www.wortell.nl

Onze presentator: (99+) Josef Stevens | LinkedIn

Redactie: josef.stevens@salesbazen.com

Onze adverteerders:

Mediabureau Druktemaker: www.druktemaker.nl

Salestraining organiseren? Bel met 0687608311

Door

Go with the flow – Karoly Blom-Aardoom

Onze salesbaas van vandaag houdt niet van lange voorbereidingen. Go with the flow is haar motto. Ze vertelt over haar jaren bij de bijzondere salesorganisatie Maandag. Een toonaangevende detacheerder voor overheid, zorg en onderwijs. We hebben het over zelfsturing, targets halen en je mannetje staan. Maar vooral jezelf blijven en je eigen draai vinden in zo’n club. Ze begon haar carriere met het bemiddelen van secretaresses en werkte vervolgens 17 jaar als recruitment manager Maandag als . Inmiddels is zij registermediator, vertrouwenspersoon en businesscoach op gebied van organisatieverandering en loopbaanbegeleiding. Ze is geboren en getogen in Ridderkerk, maar verhuisde voor de liefde van haar leven naar het Noord Hollandse Avehorn. Het interview wordt gedaan door Bas Resink, hier is Karoly Blom-Aardoom.

Onze gast: (99+) Karoly Blom-Aardoom | LinkedIn

Website: www.ba-consulting.nl

Onze presentator: (99+) Bas Resink | LinkedIn

Redactie: josef.stevens@salesbazen.com

Onze adverteerders:

Mediabureau Druktemaker: www.druktemaker.nl

Salestraining organiseren? Bel met 0687608311

 

    Salesbazen Community

    De salesbazen community heeft een aantal eigen mediakanalen. Via deze kanalen delen wij kennis, updates en discussies met onze achterban.

    Abonneer je op deze kanalen en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op gebied van sales en salesmanagement.

    Onze kanalen:

    Winkelwagen