Salesflow voor professionals

Waarom hebben salesmensen stress?

In de praktijk raken veel verkopers gefrustreerd door klantreacties, werkdruk en vooral het uitblijven van resultaten. Traditionele verkooptrainingen besteden het grootste deel van de training aan incidentele tips situationele oplossingen, maar wat zou er gebeuren als uw verkopers voor altijd beter zouden begrijpen waarom een klant op een bepaalde manier reageert? Dit betekent dat zij moeten leren emoties te herkennen en beïnvloeden. Dit maakt verkopen leuker en gemakkelijker en zorgt voor duurzaam betere resultaten

Effectiviteit

Bezwaren van klanten ontstaan in de meeste gevallen doordat de verkoper de juiste dingen doet op de verkeerde momenten. Ze proberen te closen als er geen vertrouwen is, vertrouwen te winnen als de klant klaar is om akkoord te gaan en beginnen te pitchen als de klant probeert te omschrijven wat ze nodig heeft. Als de verkoper zich niet bewust is van de natuurlijke flow van een gesprek, ontstaat er frustratie bij de klant en duurt een verkoopproces veel langer dan noodzakelijk is. Met kennis van Salesflow kun je dat voorkomen.

Productiviteit

Verkopers verliezen veel deals omdat ze niet met de juiste dingen bezig zijn. Ze missen vaak het overzicht en het inzicht om te handelen op het moment dat het erop aankomt. Ellenlange prospectlijsten met talloze waardeloze verkoopkansen verblinden hun blik en de hectiek van de dag zorgt ervoor dat ze opgebrand zijn voordat ze de gewenste resultaten hebben bereikt. Met de vaardigheden van de Salesflow methodiek leren verkopers om te focussen op echte verkoopkansen en verliezen geen tijd aan frustratie en zinloze acties. 

 

Als effectiviteit en productiviteit uw probleem zijn, is Salesflow de oplossing.

Salesflow

De Salesflow methodiek helpt verkopers controle te krijgen over het verkoopproces. Enerzijds door het proces beter te managen en anderzijds doordat ze inzicht krijgen in de cruciale momenten en hoe ze op dat moment kunnen handelen om de klant in de juiste flow te krijgen. 

1.  Managen van cruciale momenten in het salesproces

2.  Herkennen van de emotionele staat van een gesprekspartner

3.  Vaardigheden om overzicht en rust te creëren in het dagelijks werk

Onze trainingen zijn simpel en doeltreffend. Wij doen dat door te focussen op het ontwikkelen van intelligentie en individuele conditionering. We repareren alleen gedrag dat de verkoper blokkeert. U kunt met korte, gerichte interventies de effectiviteit en productiviteit van salesprofessionals snel verhogen en hun resultaten duurzaam verbeteren.

Waarschuwing:
Deze methode zal uw verkopers veranderen. Dit betekent dat ze snel meer willen en kunnen. Het risico is meteen dat uw concurrent ze wil overnemen. Zorg er dus voor dat u ze zodanig behandelt dat ze ook bij u willen blijven!

    Salesbazen Community

    De salesbazen community heeft een aantal eigen mediakanalen. Via deze kanalen delen wij kennis, updates en discussies met onze achterban.

    Abonneer je op deze kanalen en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op gebied van sales en salesmanagement.

    Onze kanalen:

    Winkelwagen