Diepe behoefteanalyse

Vragen die je prospect laten praten

In deze training leer je hoe je snel de meest relevante informatie snel boven tafel krijgt. Na deze training gaan behoeftegesprekken veel sneller, dynamischer en krijg je informatie waarmee je de perfecte aanbieding doet, alsof je haar gedachten kunt lezen.

 • Maximaal 5 deelnemers
 • Live simulaties
 • Individuele coaching

Teveel informatie

Marco was was nu drie jaar salesconsultant bij Score Utica. Op een dag had hij een gesprek met zijn salesmanager die hem volledig uit balans bracht. “Jij bent geen consultant. Je moet verkopen. Telling is not selling!” Peter had wel gelijk. Slechts een op de vier demo’s resulteerde ook in een opdracht.

Na het lezen van enkele boeken over dit onderwerp kwam hij erachter wat er meestal mis ging. Hij gaf teveel informatie. Hij moest eerst diepe behoefteanalyse doen, om te begrijpen welke oplossing het beste bij de klant past. Daar had hij nog niet eerder over nagedacht. Maar het is makkelijker gezegd dan gedaan…

Methodiek
Salesflow

Categorie
Gespreksvaardigheid

Kosten
€250,-

Type
Microtraining

  Salesbazen Community

  De salesbazen community heeft een aantal eigen mediakanalen. Via deze kanalen delen wij kennis, updates en discussies met onze achterban.

  Abonneer je op deze kanalen en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op gebied van sales en salesmanagement.

  Onze kanalen:

  Winkelwagen